SHANGHAI RONGYAO VEHICLE CO., LTD

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyPojazdy na gaz ziemny

4 x 4 Pojazdy użytkowe dla dzieci / dorosłych, Dwóch miejsc Street Legal Pojazdy użytkowe 150cc

4 x 4 Pojazdy użytkowe dla dzieci / dorosłych, Dwóch miejsc Street Legal Pojazdy użytkowe 150cc

4 x 4 Utility Vehicles For Kids / Adults , Two Seats Street Legal Utility Vehicles 150cc
4 x 4 Utility Vehicles For Kids / Adults , Two Seats Street Legal Utility Vehicles 150cc 4 x 4 Utility Vehicles For Kids / Adults , Two Seats Street Legal Utility Vehicles 150cc 4 x 4 Utility Vehicles For Kids / Adults , Two Seats Street Legal Utility Vehicles 150cc 4 x 4 Utility Vehicles For Kids / Adults , Two Seats Street Legal Utility Vehicles 150cc

Duży Obraz :  4 x 4 Pojazdy użytkowe dla dzieci / dorosłych, Dwóch miejsc Street Legal Pojazdy użytkowe 150cc Najlepsza cena

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: RONGYAO
Orzecznictwo: EC,EEC,DOT,EPA
Numer modelu: sportowe pojazdy użytkowe150
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 1
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: Metalowa rama z kartonem
Czas dostawy: W ciągu 20 dni
Zasady płatności: T/T, Western Union, MoneyGram
Możliwość Supply: 1000 szt miesięcznie
Szczegółowy opis produktu
Nazwa produktu: Pojazd użytkowy czterokołowy o pojemności 150 cm3 Typ silnika: 4-suwowy pojedynczy cylinder
Chłodzenie: Chłodzony powietrzem System napędowy: 2WD
Całkowity rozmiar pojazdu: 2270 * 1220 * 1450 mm Prędkość maksymalna: 60 km / h
High Light:

Samochód z napędem na cztery koła

,

rekreacyjny pojazd użytkowy

Pojazdy sportowe o pojemności 150 cm3 z okładką i dwoma siedzeniami dla dzieci lub dorosłych

Model:

sportowy pojazd użytkowy150

Opis produktu:

1. Nowe 150cc utv dla dzieci
2. Silnik typu 4-suwowy pojedynczy cylinder
3. Pojemność skokowa 149,6 cm3
4. System paliwowy z karbem
5. Chłodzenie Chłodzone powietrzem
6. Maksymalna prędkość 60 km / h
7. Rozrusznik Rozrusznik elektryczny
8. Skrzynia biegów / Końcowy napęd Automatyczny F / N / R; Łańcuch
9. System napędowy 2WD
10. Zawieszenie przednie Niezależne zawieszenie
11. Zawieszenie tylne Niezależne zawieszenie
12. Hamulce przód / tył 4-kołowe tarcze hydrauliczne
13. Ręczny hamulec postojowy
14. Przednie opony / Model 19 x 7-8
15. Tylne opony / Model 20 x 10-10
16. Rozstaw osi 66.93 "(1700 mm)
17. Waga sucha 250 kg
18. Całkowity rozmiar pojazdu (DxSxW) 2270 * 1220 * 1450
19. Prześwit gruntu 170 mm
20. Pojemność paliwa 2,64gal (10 L)
21. Pojemnik: 20/40 / 40HQ 12/24 / 30PCS

Punkt sprzedaży:

Używane dla dzieci lub dorosłych. Możemy zainstalować twardą okładkę dla tego utv. Kształt jak polaris utv.


Warunki transakcji:

Nasza gwarancja wynosi 1 rok. Jeśli pojazd zostanie uszkodzony, części zamienne zostaną przesłane bezpłatnie. Ten pojazd zostanie wysłany do ciebie zmontowany drogą morską i będziesz mógł jeździć, jak tylko go zdobędziesz. Warunki płatności to przelew, western union lub moneygram. Czas dostawy wynosi około 20 dni.

 

Nasze atuty:
1. zapytać: Jaka jest minimalna ilość zamówienia?
odpowiedź: wszystko nasze
2. zapytać: Jaki jest czas produkcji i dostawy?
odpowiedź: Dostawa do ATV: 20-30 dni. Dostawa części zamiennych: 5-15dni
3. zapytać: Czy mogę zamówić próbkę?
odpowiedź: Tak, jeśli chodzi o części zamienne, i potrzebujesz 100 USD jako opłaty za próbkę.
4. zapytać: Czy możemy skorzystać z naszego własnego agenta spedycyjnego?
odpowiedź: Pewnie.
5. zapytać: Czy możemy zmieszać pojemnik 20ft?
odpowiedź: Tak, możesz zmieszać nie więcej niż 4 modele w pojemniku 20ft i nie więcej niż 6 modeli w pojemniku 40HQ.
6. zapytać: Czy możemy użyć własnego logo lub wzoru naklejki?
odpowiedź: Witamy!
7. zapytać: Jak często opracowujesz nowe modele?
odpowiedź: Regularnie opracowujemy 1 nowy model na 3 miesiące.
8. zapytać: Czy twoja fabryka ma certyfikat?
odpowiedź: Mamy CE dla wszystkich naszych produktów i EEC dla większości produktów.

Szczegóły kontaktu
Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Mr. Jackycai

Tel: +8613761175834

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas