SHANGHAI RONGYAO VEHICLE CO., LTD

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyPojazdy użytkowe ATV

Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R

Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R

Utility Vehicels ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Belt CVT Full Auto with H, L, N, R Manual gear shifting
Utility Vehicels ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Belt CVT Full Auto with H, L, N, R Manual gear shifting Utility Vehicels ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Belt CVT Full Auto with H, L, N, R Manual gear shifting Utility Vehicels ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Belt CVT Full Auto with H, L, N, R Manual gear shifting Utility Vehicels ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Belt CVT Full Auto with H, L, N, R Manual gear shifting

Duży Obraz :  Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R Najlepsza cena

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: RONGYAO
Orzecznictwo: EC,EEC,DOT,EPA
Numer modelu: pojazd użytkowy atv500cc07
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 1
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: Metalowa rama z kartonem
Czas dostawy: w ciągu 20 dni
Zasady płatności: T / T, Western Union, MoneyGram
Możliwość Supply: 1000 sztuk / miesiąc
Szczegółowy opis produktu
Nazwa produktu: 500cc pojazd użytkowy atv Typ silnika: Chłodzony wodą o pojemności 500 cm3, czterosuwowy, pojedynczy cylinder, 4 zawory
Chłodzenie: Chłodzony wodą maksymalna prędkość: 76 km / h
Opony/przód: AT25 x 8-12 Zawieszenie, przód / tył: Niezależne podwójne wahacze

Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R

 

 

Model:

pojazd użytkowy atv500cc-07

Opis produktu:

 Typ silnika: 500 cm3 chłodzony wodą, czterosuwowy, pojedynczy cylinder, 4 zawory
Średnica x skok: 92 x 75 mm
Maksymalna moc: 24kW (32,2KM)/6300rpm
Maksymalny moment obrotowy: 40Nm/4800rpm
Współczynnik kompresji: 10,2: 1
Gaźnik: CVK KE1 H1N 75NA, pojedyncza komora
Zapłon: CDI
System rozruchowy: rozruch elektryczny i ciągniony
Pojemność paliwa: 10,5 l
Maksymalna prędkość: 76 km/h

Skrzynia biegów: Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R
Hamulce: 4-kołowe hamulce tarczowe
Układ napędowy: 2WD/4WD regulowany przyciskiem, tylne koła zawsze się blokują, brak mechanizmu różnicowego, napęd wału
Zawieszenie/przód: Niezależne podwójne wahacze
Zawieszenie/tył: Niezależne podwójne wahacze
Hamulec/przód: podwójna tarcza hydrauliczna, podwójne tłoki
Hamulec/tył: tarcza hydrauliczna, samonastawny system pakowania, montowany na wale
Opony/przód: AT25 x 8-12
Opony/tył: AT25 x 10-12

Wymiary:
dł. x szer. x wys.: 2050 x 1150 x 1450 mm
Rozstaw osi: 1280 mm
Promień skrętu: 3600 mm
Prześwit: 230mm

Ilość kontenera:
Pojemnik 1x20 stóp: 10 sztuk
Pojemnik 1x40'hq: 24szt 24

Aplikacje:

 

Górska droga, plaża, dorosły, leśna droga, koryto rzeki, strumień, gospodarstwo rolne i teren przyjemności

 

 
Warunki transakcji:
 
Nasza gwarancja wynosi 1 rok.Jeśli Twój pojazd jest zepsuty, części zamienne zostaną wysłane do Ciebie bezpłatnie.Ten pojazd zostanie wysłany do Ciebie zmontowany drogą morską i będziesz mógł jeździć, gdy tylko go zdobędziesz.Warunki płatności to przelew bankowy, western union lub moneygram.Czas dostawy to około 20 dni.
 

 

Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R 0

 

 

Często zadawane pytania:

1. zapytać: Jaka jest minimalna ilość zamówienia?
  odpowiedź: MOQ dla ATV: 1 szt., MOQ na części zamienne: 5 szt.
2. zapytać: Jaki jest czas produkcji i dostawy?
  odpowiedź: Dostawa ATV: 20-30 dni.Dostawa części zamiennych: 5-15 dni
3. zapytać: Czy mogę zamówić próbkę?
  odpowiedź: Tak, w przypadku części zamiennych i potrzebujesz 200 USD jako opłaty próbnej za ATV.
4. zapytać: Czy możemy skorzystać z własnego agenta spedycyjnego?
  odpowiedź: Pewnie.
5. zapytać: Czy możemy mieszać kontener 20 stóp?
  odpowiedź: Tak, możesz mieszać nie więcej niż 4 modele w kontenerze 20ft i nie więcej niż 6 modeli w kontenerze 40HQ.
6. zapytać: Czy możemy użyć własnego logo lub wzoru na naklejkę?
  odpowiedź: Witamy!
7. zapytać: Jak często opracowujesz nowe modele?
  odpowiedź: Regularnie rozwijamy 1 nowy model co 3 miesiące.
8. zapytać: Czy Twoja fabryka posiada Certyfikat?
  odpowiedź: Posiadamy CE dla wszystkich naszych produktów ATV i EEC dla większości produktów ATV.

 

Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R 1

Pojazdy użytkowe ATV 32HP 500cc Quad ATV 4x4 Pas CVT Full Auto z ręczną zmianą biegów H, L, N, R 2

Szczegóły kontaktu
Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Mr. Jackycai

Tel: +8613761175834

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas